Año: 2022
Journal Impact Factor (JIF): 5.20
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 34/142 | Q1 | T1 | D3 |
Año: 2022
Journal Citation Indicator (JCI): 0,970
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 40/170 | Q1 | T1 | D3 | 76,77 |
Año:
2022
CiteScore:
5,800
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Health Professions (miscellaneous) | 2/50 | Q1 | T1 | D1 |
Health (social science) | 41/344 | Q1 | T1 | D2 |
Plant Science | 73/487 | Q1 | T1 | D2 |
Food Science | 78/359 | Q1 | T1 | D3 |
Microbiology | 73/163 | Q2 | T2 | D5 |
SJR año:
2022
Factor de Impacto:
0,771
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 62/387 | Q1 | T1 | D2 |
Health Professions (miscellaneous) | 11/76 | Q1 | T1 | D2 |
Plant Science | 98/531 | Q1 | T1 | D2 |
Health (social science) | 83/371 | Q2 | T1 | D3 |
Microbiology | 68/178 | Q2 | T2 | D4 |
Agencia | Código de Proyecto |
---|---|
- | PID2019-108722RB-C32; MCIN/AEI/10.13039/501 100011033 |
Junta de Andalucia | P18-RT-3098 |
Ministry of Science, In-novation and Universities | - |
# | Autor | Afiliación |
---|---|---|
1 | Gallardo-Fernández, Marta | Universidad de Sevilla (Spain) |
2 | Universidad de Sevilla (Spain) | |
3 | Hornedo-Ortega, Ruth | Universidad de Sevilla (Spain) |
4 | Troncoso, Ana M. | Universidad de Sevilla (Spain) |
5 | García-Parrilla, M. Carmen | Universidad de Sevilla (Spain) |