Año: 2022
Journal Impact Factor (JIF): 15.30
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 2/142 | Q1 | T1 | D1 |
Año: 2022
Journal Citation Indicator (JCI): 2,190
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 2/170 | Q1 | T1 | D1 | 99,12 |
Año:
2022
CiteScore:
25,200
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Biotechnology | 6/299 | Q1 | T1 | D1 |
Food Science | 2/359 | Q1 | T1 | D1 |
SJR año:
2022
Factor de Impacto:
2,522
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Biotechnology | 18/318 | Q1 | T1 | D1 |
Food Science | 5/387 | Q1 | T1 | D1 |
Agencia | Código de Proyecto |
---|---|
Andalusian Government Ministry of Economy, Knowledge, Business, and University | DOC_00587/2020 |
Andalusian Government Ministry of Health | PI-0136-2019 |
Erasmus+ Mobility Programme | - |
FPU grant from the Spanish Ministerio de Educacion, Cultura y Deporte | FPU16/02339 |
VI Program of Inner Initiative for Research and Transfer of the University of Seville | VIPPIT-2020-II.4 |
VI Program of Inner Initiative for Research and Transfer of University of Seville | - |
# | Autor |
---|---|
1 | Santos-Sánchez, Guillermo |
2 | Álvarez-López, Ana Isabel |
3 | Ponce-España, Eduardo |
4 | Carrillo-Vico, Antonio |
5 | Bollati, Carlotta |
6 | Bartolomei, Martina |
7 | |
8 |