Año: 2022
Journal Impact Factor (JIF): 5.60
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 27/142 | Q1 | T1 | D2 |
NUTRITION & DIETETICS | SCIE | 21/88 | Q1 | T1 | D3 |
Año: 2022
Journal Citation Indicator (JCI): 1,030
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 37/170 | Q1 | T1 | D3 | 78,53 |
NUTRITION & DIETETICS | 21/109 | Q1 | T1 | D2 | 81,19 |
Año:
2022
CiteScore:
9,600
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 33/359 | Q1 | T1 | D1 |
Nutrition and Dietetics | 12/131 | Q1 | T1 | D1 |
Medicine (miscellaneous) | 32/309 | Q1 | T1 | D2 |
SJR año:
2022
Factor de Impacto:
0,894
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 47/387 | Q1 | T1 | D2 |
Medicine (miscellaneous) | 580/2531 | Q1 | T1 | D3 |
Nutrition and Dietetics | 35/137 | Q2 | T1 | D3 |
Agencia | Código de Proyecto |
---|---|
Andalusian Government | P09-AGR4814M; CTS160; BIO311 |
Andalusian Government Ministry of Economy, Knowledge, Business, and University | DOC_00587/2020 |
Instituto de Salud Carlos III, Spanish Ministerio de Ciencia e Innovacion | RD12/0043/0012 |
Spanish Ministerio de Educacion, Cultura y Deporte | FPU16/02339 |
# | Autor | Afiliación |
---|---|---|
1 | Cruz-Chamorro, Ivan | Universidad de Sevilla (Spain) |
2 | Santos-Sánchez, Guillermo | Universidad de Sevilla (Spain) |
3 | Álvarez-Sánchez, Nuria | Universidad de Sevilla (Spain) |
4 | Martín-Prada, Laura | Universidad Pablo de Olavide (Spain) |
5 | Cerrillo, Isabel | Universidad Pablo de Olavide (Spain) |
6 | Ortega, María Ángeles | Universidad Pablo de Olavide (Spain) |
7 | Escudero-López, Blanca | Universidad Pablo de Olavide (Spain) |
8 | Martín, Franz | Universidad Pablo de Olavide (Spain) |
9 | Isabel Álvarez-Ríos, Ana | Hospital Universitario Virgen del Rocío (Spain) |
10 | Universidad de Sevilla (Spain) | |
11 | Universidad Pablo de Olavide (Spain) |