Ver Publicación - Prisma - Unidad de Bibliometría

Antimicrobial plant-derived peptides obtained by enzymatic hydrolysis and fermentation as components to improve current food systems

Rivero-Pino, Fernando; León, María J.; Millán-Linares, María C.; Montserrat-de la Paz, Sergio 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2023
Volumen: 135
Páginas: 32 - 42
Acceso abierto: Vía híbrida
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus1920-07-2024
wos1820-07-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2023

Journal Impact Factor (JIF): 15.10

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE2/173Q1T1D1

Año: 2023

Journal Citation Indicator (JCI): 2,640

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY2/173Q1T1D199,13

Año:

2023

CiteScore:

32,500

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Biotechnology4/311Q1T1D1
Food Science2/389Q1T1D1

SJR año:

2023

Factor de Impacto:

2,999

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Biotechnology12/317Q1T1D1
Food Science3/391Q1T1D1
No existen datos para la revista de esta publicación.
Agencia Código de Proyecto
-TED2021-130521A-I00
Andalusian Government2021/CTS-1074
Andalusian Plan for Research, Development, and Innovation 2020 from the European Regional Development Fund (ERDF)-
Ministry of Science and Innovation, Government of Spain - NextGenerationEUUS-1381492
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS