Año: 2022
Journal Impact Factor (JIF): 15,3
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 2/142 | Q1 | T1 | D1 |
Año:
2022
CiteScore:
25,200
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Biotechnology | 6/299 | Q1 | T1 | D1 |
Food Science | 2/359 | Q1 | T1 | D1 |
SJR año:
2022
Factor de Impacto:
2,522
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Biotechnology | 18/302 | Q1 | T1 | D1 |
Food Science | 5/359 | Q1 | T1 | D1 |
Agencia | Código de Proyecto |
---|---|
- | TED2021-130521A-I00 |
Andalusian Government | 2021/CTS-1074 |
Andalusian Plan for Research, Development, and Innovation 2020 from the European Regional Development Fund (ERDF) | - |
Ministry of Science and Innovation, Government of Spain - NextGenerationEU | US-1381492 |