Año: 2023
Journal Impact Factor (JIF): 15.10
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 2/173 | Q1 | T1 | D1 |
Año: 2023
Journal Citation Indicator (JCI): 2,640
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 2/173 | Q1 | T1 | D1 | 99,13 |
Año:
2023
CiteScore:
32,500
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Biotechnology | 4/311 | Q1 | T1 | D1 |
Food Science | 2/389 | Q1 | T1 | D1 |
SJR año:
2023
Factor de Impacto:
2,999
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Biotechnology | 12/317 | Q1 | T1 | D1 |
Food Science | 3/391 | Q1 | T1 | D1 |
Agencia | Código de Proyecto |
---|---|
- | TED2021-130521A-I00 |
Andalusian Government | 2021/CTS-1074 |
Andalusian Plan for Research, Development, and Innovation 2020 from the European Regional Development Fund (ERDF) | - |
Ministry of Science and Innovation, Government of Spain - NextGenerationEU | US-1381492 |