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In vivo evidences of the health-promoting properties of bioactive compounds obtained from olive by-products and their use as food ingredient.

Rivero-Pino, Fernando; Millán-Linares, María C. ; Villanueva-Lazo, Álvaro; Fernández-Prior, África; Montserrat-de-la-Paz, Sergio

Tipo: Revisión
Año de Publicación: 2023
Volumen: 64
Número: 24
Páginas: 1 - 13
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus529-10-2024
wos429-10-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2023

Journal Impact Factor (JIF): 7.30

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE11/173Q1T1D1
NUTRITION & DIETETICSSCIE7/114Q1T1D1

Año: 2023

Journal Citation Indicator (JCI): 0,960

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY43/173Q1T1D375,43
NUTRITION & DIETETICS27/114Q1T1D376,75

Año:

2023

CiteScore:

22,600

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science5/389Q1T1D1
Industrial and Manufacturing Engineering6/384Q1T1D1

SJR año:

2023

Factor de Impacto:

1,893

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science10/391Q1T1D1
Industrial and Manufacturing Engineering27/369Q1T1D1
Medicine (miscellaneous)151/2494Q1T1D1
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Agencia Código de Proyecto
Ministry of Science and Innovation, Government of Spain- NextGenerationEUTED2021-130521A-I00
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS