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In vivo evidences of the health-promoting properties of bioactive compounds obtained from olive by-products and their use as food ingredient.

Rivero-Pino, Fernando; Millán-Linares, María C. ; Villanueva-Lazo, Álvaro; Fernández-Prior, África; Montserrat-de-la-Paz, Sergio

Tipo: Revisión
Año de Publicación: 2023
Páginas: 1 - 13
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus117-02-2024
wos317-02-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2022

Journal Impact Factor (JIF): 10,2

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE6/142Q1T1D1
NUTRITION & DIETETICSSCIE2/88Q1T1D1

Año:

2022

CiteScore:

23,600

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science4/359Q1T1D1
Industrial and Manufacturing Engineering1/355Q1T1D1

SJR año:

2022

Factor de Impacto:

1,862

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science10/359Q1T1D1
Industrial and Manufacturing Engineering23/353Q1T1D1
Medicine (miscellaneous)149/2501Q1T1D1
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Agencia Código de Proyecto
Ministry of Science and Innovation, Government of Spain- NextGenerationEUTED2021-130521A-I00
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS