Año: 2023
Journal Impact Factor (JIF): 7.30
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 11/173 | Q1 | T1 | D1 |
NUTRITION & DIETETICS | SCIE | 7/114 | Q1 | T1 | D1 |
Año: 2023
Journal Citation Indicator (JCI): 0,960
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 43/173 | Q1 | T1 | D3 | 75,43 |
NUTRITION & DIETETICS | 27/114 | Q1 | T1 | D3 | 76,75 |
Año:
2023
CiteScore:
22,600
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 5/389 | Q1 | T1 | D1 |
Industrial and Manufacturing Engineering | 6/384 | Q1 | T1 | D1 |
SJR año:
2023
Factor de Impacto:
1,893
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 10/391 | Q1 | T1 | D1 |
Industrial and Manufacturing Engineering | 27/369 | Q1 | T1 | D1 |
Medicine (miscellaneous) | 151/2494 | Q1 | T1 | D1 |
Agencia | Código de Proyecto |
---|---|
Ministry of Science and Innovation, Government of Spain- NextGenerationEU | TED2021-130521A-I00 |
# | Autor |
---|---|
1 | Rivero-Pino, Fernando |
2 | |
3 | Villanueva-Lazo, Álvaro |
4 | Fernández-Prior, África |
5 | Montserrat-de-la-Paz, Sergio |