Ver Publicación - Prisma - Unidad de Bibliometría

Strengths and limitations of in silico tools to assess physicochemical properties, bioactivity, and bioavailability of food-derived peptides

Rivero-Pino, Fernando ; Millán-Linares, María C.; Montserrat-de-la-Paz, Sergio

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2023
Volumen: 138
Páginas: 433 - 440
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus2321-12-2024
wos2022-12-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2023

Journal Impact Factor (JIF): 15.10

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE2/173Q1T1D1

Año: 2023

Journal Citation Indicator (JCI): 2,640

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY2/173Q1T1D199,13

Año:

2023

CiteScore:

32,500

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Biotechnology4/311Q1T1D1
Food Science2/389Q1T1D1

SJR año:

2023

Factor de Impacto:

2,999

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Biotechnology12/317Q1T1D1
Food Science3/391Q1T1D1
No existen datos para la revista de esta publicación.
Agencia Código de Proyecto
Ministry of Science and Innovation, Government of Spain - NextGenerationEUTED2021-130521A-I00
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS