Ver Publicación - Prisma - Unidad de Bibliometría

Strengths and limitations of in silico tools to assess physicochemical properties, bioactivity, and bioavailability of food-derived peptides

Rivero-Pino, Fernando ; Millán-Linares, María C.; Montserrat-de-la-Paz, Sergio

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2023
Volumen: 138
Páginas: 433 - 440
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus617-02-2024
wos517-02-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2022

Journal Impact Factor (JIF): 15,3

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE2/142Q1T1D1

Año:

2022

CiteScore:

25,200

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Biotechnology6/299Q1T1D1
Food Science2/359Q1T1D1

SJR año:

2022

Factor de Impacto:

2,522

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Biotechnology18/302Q1T1D1
Food Science5/359Q1T1D1
No existen datos para la revista de esta publicación.
Agencia Código de Proyecto
Ministry of Science and Innovation, Government of Spain - NextGenerationEUTED2021-130521A-I00
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS