Año: 2024
Journal Impact Factor (JIF): 7.40
| Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
|---|---|---|---|---|---|
| FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 16/181 | Q1 | T1 | D1 |
| NUTRITION & DIETETICS | SCIE | 8/112 | Q1 | T1 | D1 |
Año: 2024
Journal Citation Indicator (JCI): 1,900
| Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
|---|---|---|---|---|---|
| FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 6/181 | Q1 | T1 | D1 | 96,96 |
| NUTRITION & DIETETICS | 2/112 | Q1 | T1 | D1 | 98,66 |
Año:
2024
CiteScore:
10,100
| Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
|---|---|---|---|---|
| Food Science | 37/404 | Q1 | T1 | D1 |
SJR año:
2024
Factor de Impacto:
1,396
| Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
|---|---|---|---|---|
| Food Science | 28/413 | Q1 | T1 | D1 |
| Agencia | Código de Proyecto |
|---|---|
| Andalusian Government Ministry of Economy, Knowledge, Business, and University | DOC_00587/2020 |
| Andalusian Government Ministry of Health | PI-0136-2019 |
| Consejeria de Salud, Junta de Andalucia | PC-0111-2016-0111 |
| FEDER | PEMP-0085-2020 |
| Programa PAIDI from the Junta de Andalucia | CTS160 |
| Spanish Ministerio de Educacion, Cultura y Deporte | FPU16/02339 |
| VI Program of Inner Initiative for Research and Transfer of the University of Seville | VIPPIT-2020-II.4 |
| VI Program of Inner Initiative for Research and Transfer of University of Seville | - |