Año: 2023
Journal Impact Factor (JIF): 5.60
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 24/173 | Q1 | T1 | D2 |
NUTRITION & DIETETICS | SCIE | 14/114 | Q1 | T1 | D2 |
Año: 2023
Journal Citation Indicator (JCI): 1,580
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 10/173 | Q1 | T1 | D1 | 94,51 |
NUTRITION & DIETETICS | 6/114 | Q1 | T1 | D1 | 95,18 |
Año:
2023
CiteScore:
8,300
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 46/389 | Q1 | T1 | D2 |
SJR año:
2023
Factor de Impacto:
1,127
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 31/391 | Q1 | T1 | D1 |
Agencia | Código de Proyecto |
---|---|
Andalusian Government Ministry of Economy, Knowledge, Business, and University | DOC_00587/2020 |
Andalusian Government Ministry of Health | PI-0136-2019 |
Consejeria de Salud, Junta de Andalucia | PC-0111-2016-0111 |
FEDER | PEMP-0085-2020 |
Programa PAIDI from the Junta de Andalucia | CTS160 |
Spanish Ministerio de Educacion, Cultura y Deporte | FPU16/02339 |
VI Program of Inner Initiative for Research and Transfer of the University of Seville | VIPPIT-2020-II.4 |
VI Program of Inner Initiative for Research and Transfer of University of Seville | - |