Año: 2023
Journal Impact Factor (JIF): 5.60
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 24/173 | Q1 | T1 | D2 |
Año: 2023
Journal Citation Indicator (JCI): 1,310
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 20/173 | Q1 | T1 | D2 | 88,73 |
Año:
2023
CiteScore:
12,200
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Biotechnology | 30/311 | Q1 | T1 | D1 |
Food Science | 18/389 | Q1 | T1 | D1 |
SJR año:
2023
Factor de Impacto:
1,146
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 29/391 | Q1 | T1 | D1 |
Biotechnology | 52/317 | Q1 | T1 | D2 |
Agencia | Código de Proyecto |
---|---|
European Social Fund | FPI2014-00013 |
Institute for Agricultural and Fisheries Research and Training (IRFAP) of the Government of the Balearic Islands | PRJ201502671-0781 |
Spanish National Institute of Agricultural and Food Research and Technology | - |
# | Autor | Afiliación |
---|---|---|
1 | Universidad de Sevilla (Spain) | |
2 | Castro-Valdecantos, Pedro | Universidad de Sevilla (Spain) |
3 | Delgado-Pertíñez, Manuel | Universidad de Sevilla (Spain) |
4 | Teixeira, Alfredo | Instituto Politecnico de Braganca (Portugal) |
5 | Guzmán, José Luis | Universidad de Huelva (Spain) |
6 | Horcada, Alberto | Universidad de Sevilla (Spain) |