Año: 2014
Journal Impact Factor (JIF): 2.7910
| Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
|---|---|---|---|---|---|
| FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 17/123 | Q1 | T1 | D2 |
| BIOCHEMISTRY & MOLECULAR BIOLOGY | SCIE | 141/290 | Q2 | T2 | D5 |
Año: 2017
Journal Citation Indicator (JCI): 1,060
| Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
|---|---|---|---|---|---|
| BIOCHEMISTRY & MOLECULAR BIOLOGY | 75/306 | Q1 | T1 | D3 | 75,65 |
| FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 30/157 | Q1 | T1 | D2 | 81,21 |
Año:
2014
CiteScore:
3,400
| Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
|---|---|---|---|---|
| Food Science | 46/243 | Q1 | T1 | D2 |
SJR año:
2014
Factor de Impacto:
1,022
| Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
|---|---|---|---|---|
| Food Science | 37/292 | Q1 | T1 | D2 |
| Medicine (miscellaneous) | 551/2859 | Q1 | T1 | D2 |
| Agencia | Código de Proyecto |
|---|---|
| CSIC/JAE-Doc Program | - |
| European Social Fund (ESF) | - |
| Spanish Ministry of Economy and Competitiveness | AGL2004-04958; AGL2011-29008 |
| Spanish National Research Council (CSIC) | - |
| # | Autor | Afiliación |
|---|---|---|
| 1 | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) | |
| 2 | Ortega-Gómez, Almudena | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |
| 3 | Varela, Lourdes M. | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |
| 4 | Villar, José | Universidad de Sevilla (Spain) |
| 5 | Abia, Rocío | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |
| 6 | Muriana, Francisco J. G. | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |
| 7 | López, Sergio | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |