Año: 2016
Journal Impact Factor (JIF): 4.3230
| Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
|---|---|---|---|---|---|
| FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 7/130 | Q1 | T1 | D1 |
Año: 2017
Journal Citation Indicator (JCI): 1,800
| Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
|---|---|---|---|---|---|
| FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 6/157 | Q1 | T1 | D1 | 96,50 |
Año:
2016
CiteScore:
8,800
| Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
|---|---|---|---|---|
| Biotechnology | 19/238 | Q1 | T1 | D1 |
| Food Science | 3/260 | Q1 | T1 | D1 |
SJR año:
2016
Factor de Impacto:
1,614
| Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
|---|---|---|---|---|
| Food Science | 14/310 | Q1 | T1 | D1 |
| Biotechnology | 29/289 | Q1 | T1 | D2 |
| Agencia | Código de Proyecto |
|---|---|
| "V Own Research Plan" (University of Seville) | - |
| MICINN | BES-2012-056104 |
| Spanish Ministry of Science and Innovation, MICINN | AGL2011-29008 |
| Spanish Research Council (CSIC)/Juan de la Cierva | - |
| # | Autor | Afiliación |
|---|---|---|
| 1 | Naranjo, M. Carmen | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |
| 2 | Garcia, Indara | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |
| 3 | Bermudez, Beatriz | Universidad de Sevilla (Spain) |
| 4 | Lopez, Sergio | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |
| 5 | Cardelo, Magdalena P. | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |
| 6 | Abia, Rocio | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |
| 7 | Muriana, Francisco J.G. | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |
| 8 | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |