Año: 2016
Journal Impact Factor (JIF): 4.3230
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 7/130 | Q1 | T1 | D1 |
Año: 2017
Journal Citation Indicator (JCI): 1,800
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 6/157 | Q1 | T1 | D1 | 96,50 |
Año:
2016
CiteScore:
8,800
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Biotechnology | 19/238 | Q1 | T1 | D1 |
Food Science | 3/260 | Q1 | T1 | D1 |
SJR año:
2016
Factor de Impacto:
1,614
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 14/310 | Q1 | T1 | D1 |
Biotechnology | 29/289 | Q1 | T1 | D2 |
Agencia | Código de Proyecto |
---|---|
"V Own Research Plan" (University of Seville) | - |
MICINN | BES-2012-056104 |
Spanish Ministry of Science and Innovation, MICINN | AGL2011-29008 |
Spanish Research Council (CSIC)/Juan de la Cierva | - |
# | Autor | Afiliación |
---|---|---|
1 | Naranjo, M. Carmen | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |
2 | Garcia, Indara | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |
3 | Bermudez, Beatriz | Universidad de Sevilla (Spain) |
4 | Lopez, Sergio | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |
5 | Cardelo, Magdalena P. | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |
6 | Abia, Rocio | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |
7 | Muriana, Francisco J.G. | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |
8 | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |