Año: 2017
Journal Impact Factor (JIF): 4.4140
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
NUTRITION & DIETETICS | SCIE | 15/83 | Q1 | T1 | D2 |
BIOCHEMISTRY & MOLECULAR BIOLOGY | SCIE | 63/293 | Q1 | T1 | D3 |
Año: 2017
Journal Citation Indicator (JCI): 1,310
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
BIOCHEMISTRY & MOLECULAR BIOLOGY | 42/306 | Q1 | T1 | D2 | 86,44 |
NUTRITION & DIETETICS | 15/101 | Q1 | T1 | D2 | 85,64 |
Año:
2017
CiteScore:
8,100
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Nutrition and Dietetics | 9/118 | Q1 | T1 | D1 |
Biochemistry | 54/415 | Q1 | T1 | D2 |
Clinical Biochemistry | 12/119 | Q1 | T1 | D2 |
Endocrinology, Diabetes and Metabolism | 28/213 | Q1 | T1 | D2 |
Molecular Biology | 75/382 | Q1 | T1 | D2 |
SJR año:
2017
Factor de Impacto:
1,678
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Clinical Biochemistry | 11/137 | Q1 | T1 | D1 |
Nutrition and Dietetics | 13/135 | Q1 | T1 | D1 |
Biochemistry | 78/459 | Q1 | T1 | D2 |
Endocrinology, Diabetes and Metabolism | 31/250 | Q1 | T1 | D2 |
Molecular Biology | 118/416 | Q2 | T1 | D3 |
Agencia | Código de Proyecto |
---|---|
"V Own Research Plan" (University of Seville) | - |
MICINN | BES-2012-056104 |
Spanish Ministry of Science and Innovation, MICINN | AGL2011-29008 |
Spanish Research Council (CSIC)/Juan de la Cierva | - |
# | Autor | Afiliación |
---|---|---|
1 | Montserrat- de la Paz, Sergio | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |
2 | Naranjo, M. Carmen | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |
3 | Lopez, Sergio | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |
4 | Abia, Rocio | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |
5 | Muriana, Francisco J.Garcia | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |
6 | Universidad de Sevilla (Spain) |