Año: 2018
Journal Impact Factor (JIF): 4.490
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
NUTRITION & DIETETICS | SCIE | 13/87 | Q1 | T1 | D2 |
BIOCHEMISTRY & MOLECULAR BIOLOGY | SCIE | 64/299 | Q1 | T1 | D3 |
Año: 2018
Journal Citation Indicator (JCI): 1,290
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
BIOCHEMISTRY & MOLECULAR BIOLOGY | 42/308 | Q1 | T1 | D2 | 86,53 |
NUTRITION & DIETETICS | 14/104 | Q1 | T1 | D2 | 87,02 |
Año:
2018
CiteScore:
7,700
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Biochemistry | 60/407 | Q1 | T1 | D2 |
Clinical Biochemistry | 13/118 | Q1 | T1 | D2 |
Endocrinology, Diabetes and Metabolism | 26/215 | Q1 | T1 | D2 |
Nutrition and Dietetics | 13/118 | Q1 | T1 | D2 |
Molecular Biology | 76/379 | Q1 | T1 | D3 |
SJR año:
2018
Factor de Impacto:
1,428
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Clinical Biochemistry | 17/135 | Q1 | T1 | D2 |
Endocrinology, Diabetes and Metabolism | 41/257 | Q1 | T1 | D2 |
Nutrition and Dietetics | 21/133 | Q1 | T1 | D2 |
Biochemistry | 95/471 | Q1 | T1 | D3 |
Molecular Biology | 137/423 | Q2 | T1 | D4 |
Agencia | Código de Proyecto |
---|---|
MICINN | BES-2012-056104 |
Spanish Ministry of Economy, Industry and Competitiveness | AGL2011-29008; AGL2016-80852-R |
Spanish Research Council (CSIC)/Juan de la Cierva | JCI-2012-13084 |
# | Autor | Afiliación |
---|---|---|
1 | Universidad de Sevilla; CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) | |
2 | Bermudez, Beatriz | Universidad de Sevilla (Spain) |
3 | Montserrat-de la Paz, Sergio | Universidad de Sevilla; CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |
4 | Abia, Rocio | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |
5 | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |