Ver Publicación - Prisma - Unidad de Bibliometría

From tyrosine to hydroxytyrosol: a pathway involving biologically active compounds and their determination in wines by ultra performance liquid chromatography with mass spectrometry.

Gonzalez-Ramirez, Marina; Cerezo, Ana B; Valero, Eva; Troncoso, Ana M; Garcia-Parrilla, M Carmen

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2024
Acceso abierto: Vía híbrida
No hay citas para esta publicación
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2023

Journal Impact Factor (JIF): 3.30

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
AGRICULTURE, MULTIDISCIPLINARYSCIE16/89Q1T1D2
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE25/74Q2T1D4
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE66/173Q2T2D4

Año: 2023

Journal Citation Indicator (JCI): 0,810

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
AGRICULTURE, MULTIDISCIPLINARY20/89Q1T1D378,09
CHEMISTRY, APPLIED19/74Q2T1D375,00
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY56/173Q2T1D467,92

Año:

2023

CiteScore:

8,100

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Agronomy and Crop Science40/406Q1T1D1
Food Science48/389Q1T1D2
Nutrition and Dietetics23/140Q1T1D2
Biotechnology68/311Q1T1D3

SJR año:

2023

Factor de Impacto:

0,746

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Agronomy and Crop Science68/405Q1T1D2
Food Science82/391Q1T1D3
Biotechnology101/317Q2T1D4
Nutrition and Dietetics59/137Q2T2D5
No existen datos para la revista de esta publicación.
No exiten datos para esta publicación