Año: 2023
Journal Impact Factor (JIF): 5.30
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 28/173 | Q1 | T1 | D2 |
Año: 2023
Journal Citation Indicator (JCI): 1,140
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 33/173 | Q1 | T1 | D2 | 81,21 |
Año:
2023
CiteScore:
9,500
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 38/389 | Q1 | T1 | D1 |
Safety, Risk, Reliability and Quality | 17/207 | Q1 | T1 | D1 |
Industrial and Manufacturing Engineering | 47/384 | Q1 | T1 | D2 |
Process Chemistry and Technology | 14/73 | Q1 | T1 | D2 |
SJR año:
2023
Factor de Impacto:
1,006
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 43/391 | Q1 | T1 | D2 |
Industrial and Manufacturing Engineering | 59/369 | Q1 | T1 | D2 |
Safety, Risk, Reliability and Quality | 25/194 | Q1 | T1 | D2 |
Process Chemistry and Technology | 17/73 | Q1 | T1 | D3 |
# | Autor | Afiliación |
---|---|---|
1 | Vela-Albarrán, María | Universidad de Sevilla (Spain) |
2 | Santos, Jenifer | Universidad Loyola Andalucia (Spain) |
3 | Calero, Nuria | Universidad de Sevilla (Spain) |
4 | Carrillo, Francisco | Universidad de Sevilla (Spain) |
5 | Trujillo-Cayado, Luis A. | Universidad de Sevilla (Spain) |