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Influence of the production process of strawberry industrial purees on free and glycosidically bound aroma compounds

Ubeda, C.; Callejón, R. M.; Troncoso, A. M.; Morales, M. L. ; Garcia-Parrilla, M. C.

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2014
Volumen: 26
Páginas: 381 - 388
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus1113-11-2024
wos1113-11-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2014

Journal Impact Factor (JIF): 3.2730

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE10/123Q1T1D1

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,210

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY25/157Q1T1D284,40

Año:

2014

CiteScore:

4,300

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Industrial and Manufacturing Engineering23/295Q1T1D1
Food Science29/243Q1T1D2
General Chemistry63/373Q1T1D2

SJR año:

2014

Factor de Impacto:

1,583

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Chemistry (miscellaneous)35/436Q1T1D1
Food Science10/292Q1T1D1
Industrial and Manufacturing Engineering18/349Q1T1D1
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Agencia Código de Proyecto
Spanish GovernmentAGL2010-22152-C
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Ubeda, C.Universidad de Sevilla; Universidad Autónoma de Chile (Spain)
2Callejón, R. M.Universidad de Sevilla (Spain)
3Troncoso, A. M.Universidad de Sevilla (Spain)
4Morales, M. L. Universidad de Sevilla (Spain)
5Garcia-Parrilla, M. C.Universidad de Sevilla (Spain)