Año: 2018
Journal Impact Factor (JIF): 3.1970
| Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
|---|---|---|---|---|---|
| FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 33/135 | Q1 | T1 | D3 |
| NUTRITION & DIETETICS | SCIE | 36/87 | Q2 | T2 | D5 |
Año: 2018
Journal Citation Indicator (JCI): 1,170
| Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
|---|---|---|---|---|---|
| FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 29/162 | Q1 | T1 | D2 | 82,41 |
| NUTRITION & DIETETICS | 18/104 | Q1 | T1 | D2 | 83,17 |
Año:
2018
CiteScore:
6,000
| Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
|---|---|---|---|---|
| Food Science | 26/283 | Q1 | T1 | D1 |
| Medicine (miscellaneous) | 38/214 | Q1 | T1 | D2 |
| Nutrition and Dietetics | 26/118 | Q1 | T1 | D3 |
SJR año:
2018
Factor de Impacto:
1,107
| Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
|---|---|---|---|---|
| Food Science | 32/325 | Q1 | T1 | D1 |
| Medicine (miscellaneous) | 459/2805 | Q1 | T1 | D2 |
| Nutrition and Dietetics | 37/133 | Q2 | T1 | D3 |
| Agencia | Código de Proyecto |
|---|---|
| "V Own Research Plan" (University of Seville) | - |
| Spanish Ministry of Economy and Competitiveness | AGL2012-40247-C02-01 |
| # | Autor | Afiliación |
|---|---|---|
| 1 | Millan-Linares, M. Carmen | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |
| 2 | Lemus-Conejo, Ana | Universidad de Sevilla (Spain) |
| 3 | Yust, M. Mar | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |
| 4 | Pedroche, Justo | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |
| 5 | Carrillo-Vico, Antonio | Universidad de Sevilla (Spain) |
| 6 | Millan, Francisco | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |
| 7 | Universidad de Sevilla (Spain) |