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Evolution of colour and anthocyanin composition of Syrah wines elaborated with pre-fermentative cold maceration

Gómez-Míguez, Manuela; González-Miret, M. Lourdes; Heredia, Francisco J. 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2007
Volumen: 79
Número: 1
Páginas: 271 - 278
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus9913-11-2024
wos8913-11-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2007

Journal Impact Factor (JIF): 1.8480

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
ENGINEERING, CHEMICALSCIE15/114Q1T1D2
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE23/103Q1T1D3

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,210

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
ENGINEERING, CHEMICAL15/154Q1T1D190,58
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY25/157Q1T1D284,40

Año:

2011

CiteScore:

4,500

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science16/213Q1T1D1

SJR año:

2007

Factor de Impacto:

1,058

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science14/169Q1T1D1
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# Autor Afiliación
1Gómez-Míguez, ManuelaUniversidad de Sevilla (Spain)
2González-Miret, M. LourdesUniversidad de Sevilla (Spain)
3Heredia, Francisco J. Universidad de Sevilla (Spain)