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Use of a mixer-type rheometer for predicting the stability of O/W protein-based emulsions

Romero García, Alberto ; Felix Ángel, Manuel; Perez-Puyana, Victor M.; Choplin, L.; Guerrero Conejo, Antonio

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2017
Volumen: 85
Páginas: 75 - 81
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus214-12-2024
wos114-12-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2017

Journal Impact Factor (JIF): 3.1290

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE24/133Q1T1D2

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,350

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY17/157Q1T1D289,49

Año:

2017

CiteScore:

5,300

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science27/269Q1T1D2

SJR año:

2017

Factor de Impacto:

1,339

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science21/277Q1T1D1
Food Science21/318Q1T1D1
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Agencia Código de Proyecto
"Ministerio de Economia y Competitividad", from the Spanish Government (MINECO/FEDER, EU)CTQ2015-71164-P
University of Seville-
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Romero García, Alberto Universidad de Sevilla (Spain)
2Felix Ángel, ManuelUniversidad de Sevilla (Spain)
3Perez-Puyana, Victor M.Universidad de Sevilla (Spain)
4Choplin, L.ENSIC Ecole Nationale Supérieure des Industries Chimiques (France)
5Guerrero Conejo, AntonioUniversidad de Sevilla (Spain)