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Faba bean protein flour obtained by densification: A sustainable method to develop protein concentrates with food applications

Felix Ángel, Manuel; Lopez-Osorio, Alejandra; Romero García, Alberto ; Guerrero Conejo, Antonio

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2018
Volumen: 93
Páginas: 563 - 569
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus3721-12-2024
wos3121-12-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2018

Journal Impact Factor (JIF): 3.7140

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE23/135Q1T1D2

Año: 2018

Journal Citation Indicator (JCI): 1,470

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY14/162Q1T1D191,67

Año:

2018

CiteScore:

6,100

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science23/283Q1T1D1

SJR año:

2018

Factor de Impacto:

1,400

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science20/286Q1T1D1
Food Science20/325Q1T1D1
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# Autor Afiliación
1Felix Ángel, ManuelUniversidad de Sevilla (Spain)
2Lopez-Osorio, AlejandraUniversidad de Caldas (Colombia)
3Romero García, Alberto Universidad de Sevilla (Spain)
4Guerrero Conejo, AntonioUniversidad de Sevilla (Spain)