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Flow behavior and stability of light mayonnaise containing a mixture of egg-yolk and sucrose stearate as emulsifiers

FRANCO, JM; BERJANO, M; Guerrero Conejo, Antonio; Muñoz García, José; GALLEGOS, C

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 1995
Volumen: 9
Número: 2
Páginas: 111 - 121
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus6020-04-2024
wos5420-04-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 1997

Journal Impact Factor (JIF): 1,063

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE21/87Q1T1D3
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE13/44Q2T1D3
CHEMISTRY, PHYSICALSCIE50/86Q3T2D6

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,920

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
CHEMISTRY, APPLIED1/73Q1T1D199,32
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY3/157Q1T1D198,41

Año:

2011

CiteScore:

5,700

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science7/213Q1T1D1
General Chemical Engineering14/257Q1T1D1
General Chemistry38/351Q1T1D2

SJR año:

1999

Factor de Impacto:

0,822

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Chemical Engineering (miscellaneous)39/305Q1T1D2
Food Science21/142Q1T1D2
Chemistry (miscellaneous)70/318Q1T1D3
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# Autor Afiliación
1FRANCO, JMHijos de Ybarra S.A. (Spain)
2BERJANO, MUniversidad de Sevilla (Spain)
3Guerrero Conejo, AntonioUniversidad de Sevilla (Spain)
4Muñoz García, JoséUniversidad de Sevilla (Spain)
5GALLEGOS, CUniversidad de Sevilla (Spain)