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Effect of ascorbic acid on deterioration of carotenoids and colour in ultrafrozen orange juice

Meléndez-Martínez, Antonio J.; Vicario, Isabel M.; Heredia, Francisco J. 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2009
Volumen: 22
Número: 4
Páginas: 295 - 302
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus2721-12-2024
wos2221-12-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2009

Journal Impact Factor (JIF): 2.4230

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE13/64Q1T1D2
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE13/118Q1T1D2

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,050

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
CHEMISTRY, APPLIED12/73Q1T1D284,25
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY31/157Q1T1D280,57

Año:

2011

CiteScore:

4,000

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science23/213Q1T1D2

SJR año:

2009

Factor de Impacto:

1,430

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science13/236Q1T1D1
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# Autor Afiliación
1Meléndez-Martínez, Antonio J.Universidad de Sevilla (Spain)
2Vicario, Isabel M.Universidad de Sevilla (Spain)
3Heredia, Francisco J. Universidad de Sevilla (Spain)