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In vitro antioxidant capacity of tomato products: Relationships with their lycopene, phytoene, phytofluene and alpha-tocopherol contents, evaluation of interactions and correlation with reflectance measurements

Stinco, Carla M.; Heredia, Francisco J.; Vicario, Isabel M.; Meléndez-Martínez, Antonio J. 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2016
Volumen: 65
Páginas: 718 - 724
Acceso abierto: Vía verde
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus2713-11-2024
wos2513-11-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2016

Journal Impact Factor (JIF): 2.3290

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE32/130Q1T1D3

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,350

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY17/157Q1T1D289,49

Año:

2016

CiteScore:

4,600

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science27/260Q1T1D2

SJR año:

2016

Factor de Impacto:

1,352

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science23/273Q1T1D1
Food Science23/310Q1T1D1
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Agencia Código de Proyecto
CYTED112RT0445
European Union (Marie Curie Reintegration)ERG-224789
FEDER-
Spanish Secretaria de Estado de Investigacion, Desarrollo e Innovacion (Ministerio de Economia y Competitividad)AGL2012-37610
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Stinco, Carla M.Universidad de Sevilla (Spain)
2Heredia, Francisco J.Universidad de Sevilla (Spain)
3Vicario, Isabel M.Universidad de Sevilla (Spain)
4Meléndez-Martínez, Antonio J. Universidad de Sevilla (Spain)