Año: 2017
Journal Impact Factor (JIF): 5.1510
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 5/133 | Q1 | T1 | D1 |
Año: 2017
Journal Citation Indicator (JCI): 1,800
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 6/157 | Q1 | T1 | D1 | 96,50 |
Año:
2017
CiteScore:
7,800
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 8/269 | Q1 | T1 | D1 |
Biotechnology | 27/261 | Q1 | T1 | D2 |
SJR año:
2017
Factor de Impacto:
1,666
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 10/318 | Q1 | T1 | D1 |
Biotechnology | 32/298 | Q1 | T1 | D2 |
Agencia | Código de Proyecto |
---|---|
"V Own Research Plan" (University of Seville) | - |
FPI fellowship of MICINN | BES-2012-056104 |
Spanish Ministry of Science and Innovation, MICINN | AGL2011-29008 |
Spanish Research Council (CSIC)/Juan de la Cierva | - |
# | Autor | Afiliación |
---|---|---|
1 | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) | |
2 | Rodriguez, Dolores | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |
3 | Cardelo, Magdalena P. | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |
4 | Naranjo, Maria C. | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |
5 | Bermudez, Beatriz | Universidad de Sevilla (Spain) |
6 | Abia, Rocio | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |
7 | Muriana, Francisco J.G. | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |
8 | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |