Año: 2020
Journal Impact Factor (JIF): 4.4510
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 35/143 | Q1 | T1 | D3 |
NUTRITION & DIETETICS | SCIE | 31/88 | Q2 | T2 | D4 |
Año: 2020
Journal Citation Indicator (JCI): 1,080
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 32/163 | Q1 | T1 | D2 | 80,68 |
NUTRITION & DIETETICS | 23/106 | Q1 | T1 | D3 | 78,77 |
Año:
2020
CiteScore:
6,800
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 34/310 | Q1 | T1 | D2 |
Medicine (miscellaneous) | 38/238 | Q1 | T1 | D2 |
Nutrition and Dietetics | 20/122 | Q1 | T1 | D2 |
SJR año:
2020
Factor de Impacto:
0,994
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 48/376 | Q1 | T1 | D2 |
Medicine (miscellaneous) | 552/2531 | Q1 | T1 | D3 |
Nutrition and Dietetics | 39/137 | Q2 | T1 | D3 |
Agencia | Código de Proyecto |
---|---|
"V Own Research Plan" (University of Seville) | - |
Spanish Ministry of Science, Innovation, and Universities | CYTED-2019-119RT0567 |
# | Autor | Afiliación |
---|---|---|
1 | Martínez-López, Alicia | Universidad de Sevilla (Spain) |
2 | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) | |
3 | Rodríguez-Martín, Noelia M. | Universidad de Sevilla; CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |
4 | Millán, Francisco | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |
5 | Montserrat-de la Paz, Sergio | Universidad de Sevilla (Spain) |