Ver Investigador - - Prisma - Unidad de Bibliometría

Maria Isabel Fernandez Marin

PAIDI
mfernandez28@us.es

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Tipo Año Título Fuente
Artículo2021 Development and characterization of a pure stilbene extract from grapevine shoots for use as a preservative in wine FOOD CONTROL
Capítulo2020 Preharvest Methyl Jasmonate and Postharvest UVC Treatments: Increasing Stilbenes in Wine Reference Series in Phytochemistry
Artículo2015 Optimising UV-C preharvest light for stilbene synthesis stimulation in table grape: Applications INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES
Artículo2014 Preharvest Methyl Jasmonate and Postharvest UVC Treatments: Increasing Stilbenes in Wine JOURNAL OF FOOD SCIENCE
Capítulo2013 Functional grapes Natural Products: Phytochemistry, Botany and Metabolism of Alkaloids, Phenolics and Terpenes
Artículo2013 Impact of preharvest and postharvest treatment combinations on increase of stilbene content in grape JOURNAL INTERNATIONAL DES SCIENCES DE LA VIGNE ET DU VIN
Artículo2013 Terroir and variety: Two key factors for obtaining stilbene-enriched 0 Cross Mark grapes JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS
Artículo2013 Ultrasound-Assisted Extraction of Stilbenoids from Grape Stems JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY
Revisión2012 Bioactive compounds in wine: Resveratrol, hydroxytyrosol and melatonin: A review FOOD CHEMISTRY
Artículo2012 Isorhapontigenin: A novel bioactive stilbene from wine grapes FOOD CHEMISTRY
Ponencia2012 Potencial de cinco variedades tintas para la elaboración de vinos rosados XXXIV Jornadas de Viticultura y Enología de Tierra de Barros
Ponencia2012 Seguimiento de compuestos fenólicos desde la uva al vino: Comparación de dos métodos de extracción XXXIV Jornadas de Viticultura y Enología de Tierra de Barros
Artículo2011 Obtención de vinos enriquecidos en resveratrol Alimentación, Equipos y Tecnología
Artículo2010 Induction of stilbenes in grapes by UV-C: Comparison of different subspecies of Vitis INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES
Artículo2010 UVC-treated skin-contact effect on both white wine quality and resveratrol content FOOD RESEARCH INTERNATIONAL
Este investigador no ha dirigido/tutorizado tesis

Proyectos de Investigación

Fecha de inicio Fecha de fin Rol Denominación Agencia financiadora
01/01/2020 31/03/2023 Contratado Empleo de levaduras productoras de hidroxitirosol y derivados como estrategia para la elaboración de vinos con valor añadido (P18-RT-3098) Junta de Andalucía (Consejería de Economía y Conocimiento) (Autonómico)
El investigador no tiene ningún resultado de investigación asociado