Año: 2022
Journal Impact Factor (JIF): 6.10
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 22/142 | Q1 | T1 | D2 |
BIOCHEMISTRY & MOLECULAR BIOLOGY | SCIE | 59/285 | Q1 | T1 | D3 |
Año: 2022
Journal Citation Indicator (JCI): 1,150
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
BIOCHEMISTRY & MOLECULAR BIOLOGY | 55/315 | Q1 | T1 | D2 | 82,70 |
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 28/170 | Q1 | T1 | D2 | 83,82 |
Año:
2022
CiteScore:
9,600
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 32/359 | Q1 | T1 | D1 |
SJR año:
2022
Factor de Impacto:
1,103
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 28/387 | Q1 | T1 | D1 |
Medicine (miscellaneous) | 400/2531 | Q1 | T1 | D2 |
Agencia | Código de Proyecto |
---|---|
Andalusian Government Ministry of Economy, Knowledge, Business, and University | DOC_00587/2020 |
Andalusian Government Ministry of Health | PC-0111-2016-0111 |
Erasmus+ Mobility Programme | - |
FPU grant from the Spanish Ministerio de Educacion, Cultura y Deporte | FPU16/02339 |
PAIDI Program from the Andalusian Government | CTS160 |
VI Program of Inner Initiative for Research and Transfer of University of Seville | VIPPIT-2020-II.4 |
# | Autor |
---|---|
1 | Santos-Sanchez, Guillermo |
2 | Cruz-Chamorro, Iván |
3 | Bollati, Carlotta |
4 | Bartolomei, Martina |
5 | Pedroche, Justo |
6 | Millán, Francisco |
7 | Millán-Linares, María del Carmen |
8 | Capriotti, Anna Laura |
9 | Cerrato, Andrea |
10 | Lagana, Aldo |
11 | Arnoldi, Anna |
12 | |
13 |