Año: 2016
Journal Impact Factor (JIF): 3.1440
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 18/130 | Q1 | T1 | D2 |
Año: 2017
Journal Citation Indicator (JCI): 1,230
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 24/157 | Q1 | T1 | D2 | 85,03 |
NUTRITION & DIETETICS | 17/101 | Q1 | T1 | D2 | 83,66 |
Año:
2016
CiteScore:
5,400
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 23/260 | Q1 | T1 | D1 |
Medicine (miscellaneous) | 42/181 | Q1 | T1 | D3 |
Nutrition and Dietetics | 30/115 | Q2 | T1 | D3 |
SJR año:
2016
Factor de Impacto:
1,190
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 26/310 | Q1 | T1 | D1 |
Medicine (miscellaneous) | 435/2809 | Q1 | T1 | D2 |
Nutrition and Dietetics | 33/135 | Q2 | T1 | D3 |
Agencia | Código de Proyecto |
---|---|
"V Own Research Plan" (University of Seville) | - |
MICINN | BES-2012-056104 |
Spanish Ministry of Science and Innovation, MICINN | AGL2011-29008 |
Spanish National Research Council (CSIC)/Juan de la Cierva | - |
# | Autor | Afiliación |
---|---|---|
1 | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) | |
2 | Naranjo, Maria C. | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |
3 | Lopez, Sergio | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |
4 | Abia, Rocio | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |
5 | Muriana, Francisco J.G. | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |
6 | Universidad de Sevilla (Spain) |