Fuente | Nº Citas | Fecha Actualización |
---|---|---|
dialnet | 0 | 20-12-2024 |
scopus | 9 | 21-12-2024 |
wos | 8 | 21-12-2024 |
Año: 2018
Journal Impact Factor (JIF): 2.4220
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
AGRICULTURE, MULTIDISCIPLINARY | SCIE | 9/57 | Q1 | T1 | D2 |
CHEMISTRY, APPLIED | SCIE | 23/71 | Q2 | T1 | D4 |
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 43/135 | Q2 | T1 | D4 |
Año: 2018
Journal Citation Indicator (JCI): 1,050
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
AGRICULTURE, MULTIDISCIPLINARY | 11/76 | Q1 | T1 | D2 | 86,18 |
CHEMISTRY, APPLIED | 11/74 | Q1 | T1 | D2 | 85,81 |
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 32/162 | Q1 | T1 | D2 | 80,56 |
Año:
2018
CiteScore:
4,300
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Agronomy and Crop Science | 48/323 | Q1 | T1 | D2 |
Food Science | 55/283 | Q1 | T1 | D2 |
Biotechnology | 83/261 | Q2 | T1 | D4 |
Nutrition and Dietetics | 48/118 | Q2 | T2 | D5 |
SJR año:
2018
Factor de Impacto:
0,824
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Agronomy and Crop Science | 61/359 | Q1 | T1 | D2 |
Food Science | 61/325 | Q1 | T1 | D2 |
Biotechnology | 85/301 | Q2 | T1 | D3 |
Nutrition and Dietetics | 49/133 | Q2 | T2 | D4 |
Agencia | Código de Proyecto |
---|---|
\'V Own Research Plan\' (University of Seville) | - |
FPI fellowship of MICINN | BES-2012-056104 |
Spanish Ministry of Science and Innovation, MICINN | AGL2011-29008 |
Spanish Research Council (CSIC)/Juan de la Cierva | - |
# | Autor | Afiliación |
---|---|---|
1 | Montserrat-de la Paz, Sergio | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |
2 | Lopez, Sergio | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |
3 | Bermudez, Beatriz | Universidad de Sevilla (Spain) |
4 | Guerrero, Juan M. | Hospital Universitario Virgen del Rocío (Spain) |
5 | Abia, Rocio | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |
6 | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |