Año: 2024
Journal Impact Factor (JIF): 3.50
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
AGRICULTURE, MULTIDISCIPLINARY | SCIE | 18/94 | Q1 | T1 | D2 |
CHEMISTRY, APPLIED | SCIE | 26/75 | Q2 | T2 | D4 |
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 68/181 | Q2 | T2 | D4 |
Año: 2024
Journal Citation Indicator (JCI): 0,740
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
AGRICULTURE, MULTIDISCIPLINARY | 23/95 | Q1 | T1 | D3 | 76,32 |
CHEMISTRY, APPLIED | 25/76 | Q2 | T1 | D4 | 67,76 |
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 64/181 | Q2 | T2 | D4 | 64,92 |
Año:
2024
CiteScore:
7,900
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Agronomy and Crop Science | 48/414 | Q1 | T1 | D2 |
Food Science | 65/404 | Q1 | T1 | D2 |
Nutrition and Dietetics | 23/144 | Q1 | T1 | D2 |
Biotechnology | 84/314 | Q2 | T1 | D3 |
SJR año:
2024
Factor de Impacto:
0,798
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Agronomy and Crop Science | 72/422 | Q1 | T1 | D2 |
Food Science | 84/413 | Q1 | T1 | D3 |
Biotechnology | 109/324 | Q2 | T2 | D4 |
Nutrition and Dietetics | 56/146 | Q2 | T2 | D4 |
Agencia | Código de Proyecto |
---|---|
European Union - Next Generation EU | FPU22/01097; FPU22/01097 |
Juan de la Cierva postdoctoral fellowship | - |
Ministerio de Ciencia e Innovacin | C23.I1.P03.S01.01; C23.I1.P03.S01.01 |
Spanish Ministry of Science and Innovation | - |
Spanish Ministry of Universities | FJC2022-050043-I; FJC2022-050043-I |
# | Autor | Afiliación |
---|---|---|
1 | de la Rosa, TG | Universidad de Sevilla; Virgen del Rocio University Hospital (Spain) |
2 | Marquez-Paradas, E | Universidad de Sevilla; Virgen del Rocio University Hospital (Spain) |
3 | Leon, MJ | Universidad de Sevilla (Spain) |
4 | Universidad de Sevilla; Virgen del Rocio University Hospital (Spain) | |
5 | Rivero-Pino, F | Universidad de Sevilla; Virgen del Rocio University Hospital; Nutr & Food Innovat Unit (Spain) |