Año: 2024
Journal Impact Factor (JIF): 5.40
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
BIOCHEMISTRY & MOLECULAR BIOLOGY | SCIE | 61/319 | Q1 | T1 | D2 |
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 38/181 | Q1 | T1 | D3 |
Año: 2024
Journal Citation Indicator (JCI): 1,090
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
BIOCHEMISTRY & MOLECULAR BIOLOGY | 60/320 | Q1 | T1 | D2 | 81,41 |
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 35/181 | Q1 | T1 | D2 | 80,94 |
Año:
2024
CiteScore:
10,500
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 32/404 | Q1 | T1 | D1 |
SJR año:
2024
Factor de Impacto:
1,194
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 40/413 | Q1 | T1 | D1 |
Medicine (miscellaneous) | 383/2523 | Q1 | T1 | D2 |
Agencia | Código de Proyecto |
---|---|
Brewer's Association of Spain through The Spanish Forum for Beer and Lifestyle Research | - |
Junta de Andalucia | CTS-259; CTS-658 |
# | Autor | Afiliación |
---|---|---|
1 | Universidad de Sevilla; Hospital Universitario Virgen del Rocío; CSIC-JA-USE - Instituto de Biomedicina de Sevilla (IBIS) (Spain) | |
2 | Rocío Muñoz-García | Universidad de Sevilla; Hospital Universitario Virgen del Rocío; CSIC-JA-USE - Instituto de Biomedicina de Sevilla (IBIS) (Spain) |
3 | Javier Ávila‐Román | Universidad de Sevilla (Spain) |
4 | Ana Lobo‐Prieto | Universidad de Sevilla (Spain) |
5 | María Del Mar Orta-Cuevas | Universidad de Sevilla (Spain) |
6 | Diego L. García‐González | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |
7 | Victoria Vázquez‐Román | Universidad de Sevilla (Spain) |
8 | Elena Talero | Universidad de Sevilla (Spain) |
9 | Marina Sánchéz‐Hidalgo | Universidad de Sevilla; Hospital Universitario Virgen del Rocío; CSIC-JA-USE - Instituto de Biomedicina de Sevilla (IBIS) (Spain) |