Ver Investigador - - Prisma - Unidad de Bibliometría

Ana Lobo Prieto

Profesor Sustituto
alobo2@us.es
Área de conocimiento: Química Analítica
Departamento: Química Analítica
Grupo: Sin grupo

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Tipo Año Título Fuente
Capítulo2024 Diseño de una estación Ecoe de química analítica en el grado en Farmacia Enseñanza e innovación educativa en el ámbito universitario
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Capítulo2023 Nuevas herramientas en el área de Química Analítica: gamificación y realidad virtual Innovación docente e investigación en ciencias, ingeniería y arquitectura: nuevas tendencias para el cambio en la enseñanza superior
Capítulo2023 Prácticas en un laboratorio analítico virtual de control de calidad Innovación docente e investigación en ciencias, ingeniería y arquitectura: nuevas tendencias para el cambio en la enseñanza superior
Artículo2022 A study of the dynamic changes of stability taking place during virgin olive oil storage period examined by mesh cell-FTIR spectroscopy LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Artículo2021 Rapid screening of apple juice quality using ultraviolet, visible, and near infrared spectroscopy and chemometrics: A comparative study MICROCHEMICAL JOURNAL
Artículo2020 Monitoring virgin olive oil shelf-life by fluorescence spectroscopy and sensory characteristics: a multidimensional study carried out under simulated market conditions FOODS
Revisión2020 Tracking sensory characteristics of virgin olive oils during storage: Interpretation of their changes from a multiparametric perspective MOLECULES
Artículo2019 Andalusian Protected Designations of Origin of Virgin Olive Oil: The Role of Chemical Composition in Their Authentication EUROPEAN JOURNAL OF LIPID SCIENCE AND TECHNOLOGY
Capítulo2019 Aroma del aceite de oliva virgen: interpretación química de la percepción sensorial Las bondades del consumo de aceite de oliva virgen
Artículo2019 Real time monitoring of the combined effect of chlorophyll content and light filtering packaging on virgin olive oil photo-stability using mesh cell-FTIR spectroscopy FOOD CHEMISTRY
Artículo2018 Comparison of two analytical methods validated for the determination of volatile compounds in virgin olive oil: GC-FID vs GC-MS TALANTA
Capítulo2018 Storage and preservation of fats and oils Encyclopedia of Food Security and Sustainability
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El investigador no tiene ningún proyecto asociado.
El investigador no tiene ningún resultado de investigación asociado