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Influence of chitosan concentration on the stability, microstructure and rheological properties of O/W emulsions formulated with high-oleic sunflower oil and potato protein

Calero, Nuria; Muñoz, José; Cox, Phil W.; Heuer, Alex; Guerrero, Antonio 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2013
Volumen: 30
Número: 1
Páginas: 152 - 162
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus11629-10-2024
wos11529-10-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2013

Journal Impact Factor (JIF): 4.280

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE3/71Q1T1D1
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE6/123Q1T1D1

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,920

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
CHEMISTRY, APPLIED1/73Q1T1D199,32
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY3/157Q1T1D198,41

Año:

2013

CiteScore:

6,500

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science7/238Q1T1D1
General Chemical Engineering13/270Q1T1D1
General Chemistry34/366Q1T1D1

SJR año:

2013

Factor de Impacto:

2,098

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Chemical Engineering (miscellaneous)10/321Q1T1D1
Chemistry (miscellaneous)28/438Q1T1D1
Food Science4/283Q1T1D1
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Agencia Código de Proyecto
Ciencia y Tecnologia (Junta de Andalucia, Spain)P08-AGR-03974; IAC09-III-6635
Consejeria de Innovacion-
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Calero, NuriaUniversidad de Sevilla (Spain)
2Muñoz, JoséUniversidad de Sevilla (Spain)
3Cox, Phil W.University of Birmingham (United Kingdom)
4Heuer, AlexUniversity of Birmingham (United Kingdom)
5Guerrero, Antonio Universidad de Sevilla (Spain)