Año: 2017
Journal Impact Factor (JIF): 3.470
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 16/133 | Q1 | T1 | D2 |
Año: 2017
Journal Citation Indicator (JCI): 1,230
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 24/157 | Q1 | T1 | D2 | 85,03 |
NUTRITION & DIETETICS | 17/101 | Q1 | T1 | D2 | 83,66 |
Año:
2017
CiteScore:
5,600
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 23/269 | Q1 | T1 | D1 |
Medicine (miscellaneous) | 38/202 | Q1 | T1 | D2 |
Nutrition and Dietetics | 27/118 | Q1 | T1 | D3 |
SJR año:
2017
Factor de Impacto:
1,245
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 24/318 | Q1 | T1 | D1 |
Medicine (miscellaneous) | 404/2797 | Q1 | T1 | D2 |
Nutrition and Dietetics | 34/135 | Q2 | T1 | D3 |
Agencia | Código de Proyecto |
---|---|
"V Own Research Plan" (University of Seville) | - |
European Social Fund (ESF, Belgium) from the Spanish MINECO | JCI-2012-13084 |
Junta de Andalucia, Spain | P09-CVI-5007 |
MICINN | BES-2012-056104 |
Spanish Research Council (CSIC)/JAEdoc Program | JAEDCO089 |
# | Autor | Afiliación |
---|---|---|
1 | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) | |
2 | Montserrat-de la Paz, Sergio | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |
3 | Lucas, Ricardo | CSIC-USE - Instituto de Investigaciones Quimicas (IIQ); CSIC - Instituto de Parasitologia y Biomedicina Lopez Neyra (IPBLN) (Spain) |
4 | Bermudez, Beatriz | Universidad de Sevilla; CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |
5 | Abia, Rocio | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |
6 | Morales, Juan C. | CSIC-USE - Instituto de Investigaciones Quimicas (IIQ); CSIC - Instituto de Parasitologia y Biomedicina Lopez Neyra (IPBLN) (Spain) |
7 | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |