Año: 2016
Journal Impact Factor (JIF): 3.0860
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 21/130 | Q1 | T1 | D2 |
Año: 2017
Journal Citation Indicator (JCI): 1,300
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 20/157 | Q1 | T1 | D2 | 87,58 |
Año:
2016
CiteScore:
6,800
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 13/260 | Q1 | T1 | D1 |
SJR año:
2016
Factor de Impacto:
1,612
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 15/310 | Q1 | T1 | D1 |
Agencia | Código de Proyecto |
---|---|
Consejeria de Innovacion Ciencia y Empresa, Junta de Andalucia | P11-AGR-7783 |
CYTED | 112RT0445 |
European Union | FP7-224789 |
Junta de Andalucia | - |
Spanish State Secretariat of Research, Development and Innovation (Ministry of Economy and Competitiveness) - FEDER | AGL2012-37610 |
# | Autor | Afiliación |
---|---|---|
1 | Stinco, Carla M. | Universidad de Sevilla (Spain) |
2 | Escudero-Gilete, María Luisa | Universidad de Sevilla (Spain) |
3 | Heredia, Francisco J. | Universidad de Sevilla (Spain) |
4 | Vicario, Isabel M. | Universidad de Sevilla (Spain) |
5 | Universidad de Sevilla (Spain) |