Año: 2014
Journal Impact Factor (JIF): 3.3910
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 8/123 | Q1 | T1 | D1 |
CHEMISTRY, APPLIED | SCIE | 8/72 | Q1 | T1 | D2 |
NUTRITION & DIETETICS | SCIE | 19/77 | Q1 | T1 | D3 |
Año: 2017
Journal Citation Indicator (JCI): 1,860
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
CHEMISTRY, APPLIED | 2/73 | Q1 | T1 | D1 | 97,95 |
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 4/157 | Q1 | T1 | D1 | 97,77 |
NUTRITION & DIETETICS | 4/101 | Q1 | T1 | D1 | 96,54 |
Año:
2014
CiteScore:
6,600
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 9/243 | Q1 | T1 | D1 |
Analytical Chemistry | 12/97 | Q1 | T1 | D2 |
SJR año:
2014
Factor de Impacto:
1,557
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Analytical Chemistry | 9/107 | Q1 | T1 | D1 |
Food Science | 11/292 | Q1 | T1 | D1 |
Medicine (miscellaneous) | 270/2859 | Q1 | T1 | D1 |
Agencia | Código de Proyecto |
---|---|
CYTED | 112RT0445 |
European Union | FP7-224789 |
Foundation for the Support of Research of the State of Sao Paulo (FAPESP) | - |
Spanish program Ramon Juan de la Cierva | JCI-2008-1767 |
Spanish program Ramon y. Cajal | RYC-2010-07115 |
# | Autor | Afiliación |
---|---|---|
1 | Gurak, Poliana D. | Universidade Estadual de Campinas; Universidade Federal do Rio Grande do Sul (Brazil) |
2 | Mercadante, Adriana Z. | Universidade Estadual de Campinas (Brazil) |
3 | González-Miret, M. L. | Universidad de Sevilla (Spain) |
4 | Heredia, Francisco J. | Universidad de Sevilla (Spain) |
5 | Universidad de Sevilla (Spain) |