Año: 2017
Journal Impact Factor (JIF): 2.7440
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 36/133 | Q2 | T1 | D3 |
ENGINEERING, CHEMICAL | SCIE | 44/137 | Q2 | T1 | D4 |
BIOTECHNOLOGY & APPLIED MICROBIOLOGY | SCIE | 59/161 | Q2 | T2 | D4 |
Año: 2017
Journal Citation Indicator (JCI): 0,870
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
BIOTECHNOLOGY & APPLIED MICROBIOLOGY | 50/162 | Q2 | T1 | D4 | 69,44 |
ENGINEERING, CHEMICAL | 35/154 | Q1 | T1 | D3 | 77,60 |
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 45/157 | Q2 | T1 | D3 | 71,66 |
Año:
2017
CiteScore:
4,400
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 39/269 | Q1 | T1 | D2 |
General Chemical Engineering | 55/278 | Q1 | T1 | D2 |
Biotechnology | 74/261 | Q2 | T1 | D3 |
Biochemistry | 178/415 | Q2 | T2 | D5 |
SJR año:
2017
Factor de Impacto:
0,957
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Chemical Engineering (miscellaneous) | 42/332 | Q1 | T1 | D2 |
Food Science | 40/318 | Q1 | T1 | D2 |
Biotechnology | 67/298 | Q1 | T1 | D3 |
Biochemistry | 169/459 | Q2 | T2 | D4 |
Agencia | Código de Proyecto |
---|---|
Andalousian Government, (Spain) | TEP-6134 |
Iceland, Liechtenstein and Norway through the EEA Financial Mechanism | - |
# | Autor | Afiliación |
---|---|---|
1 | Universidad de Sevilla (Spain) | |
2 | Romero García, Alberto | Universidad de Sevilla (Spain) |
3 | Rustad, T. | Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet (Norway) |
4 | Guerrero Conejo, Antonio | Universidad de Sevilla (Spain) |