Año: 2017
Journal Impact Factor (JIF): 2.0510
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 53/133 | Q2 | T2 | D4 |
Año: 2017
Journal Citation Indicator (JCI): 0,710
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 65/157 | Q2 | T2 | D5 | 58,92 |
Año:
2017
CiteScore:
3,300
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 70/269 | Q2 | T1 | D3 |
Analytical Chemistry | 51/114 | Q2 | T2 | D5 |
Applied Microbiology and Biotechnology | 45/97 | Q2 | T2 | D5 |
Bioengineering | 68/138 | Q2 | T2 | D5 |
Biophysics | 60/124 | Q2 | T2 | D5 |
SJR año:
2017
Factor de Impacto:
0,740
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 66/318 | Q1 | T1 | D3 |
Analytical Chemistry | 33/121 | Q2 | T1 | D3 |
Applied Microbiology and Biotechnology | 38/115 | Q2 | T1 | D4 |
Bioengineering | 51/158 | Q2 | T1 | D4 |
Biophysics | 50/141 | Q2 | T2 | D4 |
Agencia | Código de Proyecto |
---|---|
Andalousian Government, (Spain) | TEP-6134 |
Iceland through the EEA Financial Mechanism | - |
Liechtenstein through the EEA Financial Mechanism | - |
Norway through the EEA Financial Mechanism | - |
# | Autor | Afiliación |
---|---|---|
1 | Universidad de Sevilla (Spain) | |
2 | Romero García, Alberto | Universidad de Sevilla (Spain) |
3 | Rustad, T. | Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet (Norway) |
4 | Guerrero Conejo, Antonio | Universidad de Sevilla (Spain) |