Año: 2019
Journal Impact Factor (JIF): 4.1710
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 24/139 | Q1 | T1 | D2 |
BIOCHEMISTRY & MOLECULAR BIOLOGY | SCIE | 91/297 | Q2 | T1 | D4 |
Año: 2019
Journal Citation Indicator (JCI): 1,070
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
BIOCHEMISTRY & MOLECULAR BIOLOGY | 71/310 | Q1 | T1 | D3 | 77,26 |
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 30/162 | Q1 | T1 | D2 | 81,79 |
Año:
2019
CiteScore:
5,600
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 39/299 | Q1 | T1 | D2 |
SJR año:
2019
Factor de Impacto:
1,035
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 36/377 | Q1 | T1 | D1 |
Medicine (miscellaneous) | 481/2814 | Q1 | T1 | D2 |
Agencia | Código de Proyecto |
---|---|
"V Own Research Plan" (University of Seville) | - |
Spanish Ministry of Economy and Competitiveness | AGL2012-40247-C02-01 |
# | Autor | Afiliación |
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1 | Montserrat-De La Paz, Sergio | Universidad de Sevilla (Spain) |
2 | Lemus-Conejo, Ana | Universidad de Sevilla; CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |
3 | Toscano, Rocio | Universidad de Sevilla; CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |
4 | Pedroche, Justo | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |
5 | Millan, Francisco | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |
6 | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |