Año: 2019
Journal Impact Factor (JIF): 1.6620
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 85/139 | Q3 | T2 | D7 |
BIOCHEMISTRY & MOLECULAR BIOLOGY | SCIE | 251/297 | Q4 | T3 | D9 |
Año: 2019
Journal Citation Indicator (JCI): 0,430
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
BIOCHEMISTRY & MOLECULAR BIOLOGY | 242/310 | Q4 | T3 | D8 | 22,10 |
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 105/162 | Q3 | T2 | D7 | 35,49 |
Año:
2019
CiteScore:
1,800
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 159/299 | Q3 | T2 | D6 |
Biophysics | 92/129 | Q3 | T3 | D8 |
Pharmacology | 213/301 | Q3 | T3 | D8 |
Cell Biology | 233/274 | Q4 | T3 | D9 |
SJR año:
2019
Factor de Impacto:
0,399
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 152/377 | Q3 | T2 | D5 |
Biophysics | 84/149 | Q3 | T2 | D6 |
Pharmacology | 204/349 | Q3 | T2 | D6 |
Cell Biology | 243/313 | Q4 | T3 | D8 |
Agencia | Código de Proyecto |
---|---|
"V Own Research Plan" (University of Seville) | - |
Spanish Ministry of Economy and Competitiveness | AGL2012-40247-C02-01 |
# | Autor | Afiliación |
---|---|---|
1 | Millan-Linares, MC | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |
2 | Toscano, R | Universidad de Sevilla; CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |
3 | Lemus-Conejo, A | Universidad de Sevilla; CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |
4 | Martin, ME | Universidad de Sevilla (Spain) |
5 | Pedroche, J | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |
6 | Millan, F | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |
7 | Universidad de Sevilla (Spain) |