Año: 2021
Journal Impact Factor (JIF): 7.6750
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
CHEMISTRY, MEDICINAL | SCIE | 4/63 | Q1 | T1 | D1 |
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 12/144 | Q1 | T1 | D1 |
BIOCHEMISTRY & MOLECULAR BIOLOGY | SCIE | 50/297 | Q1 | T1 | D2 |
Año: 2021
Journal Citation Indicator (JCI): 1,290
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
BIOCHEMISTRY & MOLECULAR BIOLOGY | 47/322 | Q1 | T1 | D2 | 85,56 |
CHEMISTRY, MEDICINAL | 13/72 | Q1 | T1 | D2 | 82,64 |
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 24/165 | Q1 | T1 | D2 | 85,76 |
Año:
2021
CiteScore:
6,500
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 49/338 | Q1 | T1 | D2 |
Physiology | 50/180 | Q2 | T1 | D3 |
Biochemistry | 138/425 | Q2 | T1 | D4 |
Clinical Biochemistry | 38/115 | Q2 | T1 | D4 |
Cell Biology | 122/274 | Q2 | T2 | D5 |
Molecular Biology | 163/386 | Q2 | T2 | D5 |
SJR año:
2021
Factor de Impacto:
1,008
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Clinical Biochemistry | 29/124 | Q1 | T1 | D3 |
Biochemistry | 123/463 | Q2 | T1 | D3 |
Physiology | 52/198 | Q2 | T1 | D3 |
Cell Biology | 129/303 | Q2 | T2 | D5 |
Molecular Biology | 175/433 | Q2 | T2 | D5 |
Agencia | Código de Proyecto |
---|---|
Andalusian Government Ministry of Health | PI-0136-2019; PC-0111-2016-0111 |
European Social Fund | - |
National Net RETICEF for Aging Studies (Instituto de Salud Carlos III, Spanish Ministerio de Ciencia e Innovacion) | RD12/0043/0012 |
PAIDI Program from the Andalusian Government | CTS160 |
Spanish Government, Ministerio de Economia y Competitividad | AGL2012-40247-C02-01; AGL2012-40247-C02-02 |
Spanish Ministerio de Educacion, Cultura y Deporte | FPU16/02339; FPU13/01210 |
Spanish Ministerio de Empleo y Seguridad Social | EJ-086 |
VI Program of Inner Initiative for Research and Transfer of University of Seville (VI PPIT-US) | - |
# | Autor | Afiliación |
---|---|---|
1 | Santos-Sánchez, Guillermo | Universidad de Sevilla (Spain) |
2 | Universidad de Sevilla (Spain) | |
3 | Álvarez-Ríos, Ana Isabel | Hospital Universitario Virgen del Rocío (Spain) |
4 | Fernández-Santos, José María | Universidad de Sevilla (Spain) |
5 | Vázquez-Román, María Victoria | Universidad de Sevilla (Spain) |
6 | Rodríguez-Ortiz, Beatriz | Universidad de Sevilla (Spain) |
7 | Álvarez-Sánchez, Nuria | Universidad de Sevilla (Spain) |
8 | Álvarez-López, Ana Isabel | Universidad de Sevilla (Spain) |
9 | Millán-Linares, María del Carmen | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |
10 | Millán, Francisco | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |
11 | Pedroche, Justo | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |
12 | Fernández-Pachón, María Soledad | Universidad Pablo de Olavide (Spain) |
13 | Lardone, Patricia Judith | Universidad de Sevilla (Spain) |
14 | Guerrero, Juan Miguel | Universidad de Sevilla; Hospital Universitario Virgen del Rocío (Spain) |
15 | Bejarano, Ignacio | Universidad de Sevilla (Spain) |
16 | Universidad de Sevilla (Spain) |