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Relationship of rheological and microstructural properties with physical stability of potato protein-based emulsions stabilized by guar gum

Santos, Jenifer; Calero Romero, Nuria ; Guerrero Conejo, Antonio; Muñoz García, José

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2015
Volumen: 44
Páginas: 109 - 114
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus5813-11-2024
wos5213-11-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2015

Journal Impact Factor (JIF): 3.8580

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE9/125Q1T1D1
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE8/72Q1T1D2

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,920

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
CHEMISTRY, APPLIED1/73Q1T1D199,32
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY3/157Q1T1D198,41

Año:

2015

CiteScore:

7,000

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science11/248Q1T1D1
General Chemical Engineering14/278Q1T1D1
General Chemistry36/376Q1T1D1

SJR año:

2015

Factor de Impacto:

1,802

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Chemical Engineering (miscellaneous)13/323Q1T1D1
Chemistry (miscellaneous)29/437Q1T1D1
Food Science9/302Q1T1D1
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Agencia Código de Proyecto
-IAC09-III-6635
Consejeria de Innovacion, Ciencia y Tecnologia (Junta de Andalucia, Spain)P08-AGR-03974
V Plan Propio Universidad de Sevilla-
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Santos, JeniferUniversidad de Sevilla (Spain)
2Calero Romero, Nuria Universidad de Sevilla (Spain)
3Guerrero Conejo, AntonioUniversidad de Sevilla (Spain)
4Muñoz García, JoséUniversidad de Sevilla (Spain)