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Influence of a shear post-treatment on rheological properties, microstructure and physical stability of emulgels formed by rosemary essential oil and a fumed silica

Santos, J.; Jimenez, M.; Calero, N. ; Alfaro, M. C.; Muñoz, J.

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2019
Volumen: 241
Páginas: 136 - 148
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus1813-11-2024
wos1713-11-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2019

Journal Impact Factor (JIF): 4.4990

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
ENGINEERING, CHEMICALSCIE28/143Q1T1D2
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE16/139Q1T1D2

Año: 2019

Journal Citation Indicator (JCI): 1,250

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
ENGINEERING, CHEMICAL13/156Q1T1D191,99
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY23/162Q1T1D286,11

Año:

2019

CiteScore:

7,500

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science17/299Q1T1D1

SJR año:

2019

Factor de Impacto:

1,338

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science23/377Q1T1D1
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Agencia Código de Proyecto
European Commission (FEDER Programme)-
Spanish Ministerio de Economia y CompetitividadCTQ2015-70700-P
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Santos, J.Universidad de Sevilla (Spain)
2Jimenez, M.Universidad de Sevilla (Spain)
3Calero, N. Universidad de Sevilla (Spain)
4Alfaro, M. C.Universidad de Sevilla (Spain)
5Muñoz, J.Universidad de Sevilla (Spain)