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Strategies for reducing Ostwald ripening phenomenon in nanoemulsions based on thyme essential oil

Trujillo Cayado, Luis A.; Santos García , Jenifer; Calero Romero, Nuria; Alfaro-Rodriguez, María Carmen ; Muñoz García , José

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2020
Volumen: 100
Número: 4
Páginas: 1671 - 1677
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus3730-11-2024
wos3101-12-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2020

Journal Impact Factor (JIF): 3.6390

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
AGRICULTURE, MULTIDISCIPLINARYSCIE8/57Q1T1D2
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE24/74Q2T1D4
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE47/143Q2T1D4

Año: 2020

Journal Citation Indicator (JCI): 1,030

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
AGRICULTURE, MULTIDISCIPLINARY12/83Q1T1D286,15
CHEMISTRY, APPLIED14/77Q1T1D282,47
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY33/163Q1T1D280,06

Año:

2020

CiteScore:

5,500

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Agronomy and Crop Science41/347Q1T1D2
Food Science53/310Q1T1D2
Biotechnology82/282Q2T1D3
Nutrition and Dietetics36/122Q2T1D3

SJR año:

2020

Factor de Impacto:

0,782

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Agronomy and Crop Science64/391Q1T1D2
Food Science71/376Q1T1D2
Biotechnology96/321Q2T1D3
Nutrition and Dietetics55/137Q2T2D5
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Agencia Código de Proyecto
European Commission (FEDER Programme)-
Spanish Ministerio de Economia y CompetitividadCTQ2015-70700-P
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Trujillo Cayado, Luis A.Universidad de Sevilla (Spain)
2Santos García , JeniferUniversidad de Sevilla (Spain)
3Calero Romero, NuriaUniversidad de Sevilla (Spain)
4Alfaro-Rodriguez, María Carmen Universidad de Sevilla (Spain)
5Muñoz García , JoséUniversidad de Sevilla (Spain)